siemental

Katalog wyszukanych haseł

Mydło i powidło.

Temat: PZHiPBM? Warto z nimi współpracować?
Od 1 lipca 2002 roku Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego jest jedynym w Polsce podmiotem upoważnionym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi do prowadzenia ksiąg i oceny bydła ras mięsnych następujących ras: Angus red and Black, Blond d’Aquitaine, Charolaise, Galloway, Highland cattle, Hereford, Limousine, Marchigiana, Piemontese, Salers, Siemental i Welsh black. a co do pomocy przy sprzedaży to raczej słabo. Kolega hodujący bydło mięsne mówił mi, że kiedyś chciał sprzedać przez Związek to nic mu nie pomogli tylko musiał na własną rękę.
Źródło: agrofoto.pl/forum/index.php?showtopic=27362




Form:

Menu

Mydło i powidło.
siatkowka iplus
simcrafters.parsimonious.org
siergiej kasparow
siedem praw noego
siec bezprzewodowa za granica
sieczkarnia claas jaguar
simens pc
simone signoret
sieci sn
siatkówczak
wolgogradzki zbiornik
cdr reader
co to jest unesco
mmsystem326
gus w sosnowcu
2222 borak koło omisia2222
marta niewczas multibank
Link


Experientia optima magistra est - doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.
Etykieta to umiejętność ziewania z zamkniętymi ustami.
I murzyn bywa oczerniony. Regulski Antoni
Ad initium - do początku; na początku.
Ab initionullum, semper nullum - z początku nic, zawsze nic.